Wij verzorgen trainingen voor verschillende doelgroepen. Wanneer u contact met ons zoekt, plannen we een intakegesprek om te bespreken wat u precies wilt, zodat we in ons netwerk kunnen kijken wie de beste trainer is voor uw specifieke vraag.

Er zijn enkele basiswerkvormen die in iedere cursus terugkomen, zoals bijvoorbeeld werkvormen rondom stevig staan, ademhaling, balans en het herkennen en erkennen van eigen grenzen. De overige werkvormen en onderwerpen zijn afhankelijk van de kenmerken en leerdoelen van de doelgroep.

Mogelijke thema’s zijn bijvoorbeeld pesten (slachtofferschap of daderschap), racisme, huiselijk en seksueel geweld, straatgeweld of het hanteren van de eigen agressie. De trainingen kunnen geschikt gemaakt worden voor mensen die beter voor zichzelf moeten leren opkomen of voor mensen die juist een probleem hebben met hun eigen agressie.

Afhankelijk van uw vraag en de doelgroep voeren wij de training zelf uit of verwijzen we u door naar één van onze collega’s zodat u gegarandeerd bent van een goede en gespecialiseerde trainer die werkt volgens de laatste inzichten van ons werkveld.